Форум за секс(sex), любов и запознанства Форуми Форум за секс(sex), любов и запознанства
Форум за любов и приятелство

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Чат (само за регистрирани)     Еротика     Секс игри     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии     Оракул

Какво ми липсва? - 3 страница

Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за секс(sex), любов и запознанства Форуми -> 20-50
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogoff
Приятел на форума

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Sun Dec 06, 2009 8:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много сте крайни бре хора,няма как да се съглася с нито един от вас (последните двама),няма как да кажеш,че една жена трябва да е с някой пък бил тои и шушомига,защото нещата се заслужават а не идват даром.В смисъл нека никой мъж на си мисли ,че жена му ще е с него ако се чувства постоянно отегчен или неуверен,ако забравя да и купи едно цвете без причина понякога,или ако е неспособен да изкарва пари за насъщния.От друга страна terezan не съм съгласен,че мъжът трябва едва ли не да е задължително богат,всеки има проблеми и изпитва затруднения но това не значи ,че е неудачник.Права си,че нетрябва да е пълен идиот но не мислиш ли колко високо си вдигнала критерия..
Така може да попаднеш на човек които мисли предимно за пари,това разбира се не е проблем ако не се интересуваш много от сантиментални неща.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Реклама

Пуснато на:     Заглавие: Секс Реклама

Върнете се в началото
bokooo328
Активен

МнениеПуснато на: Sun Dec 06, 2009 6:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гадно Smile или не и това време ще доиде. Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
milа-mili4ка
Напреднал

Местожителство: Я-л.

МнениеПуснато на: Mon Dec 07, 2009 7:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тя разбрала още от ноември кво й липсва Laughing .Няма смисъл да чекнете още темата. .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
terezan
Фен на форума

МнениеПуснато на: Fri Dec 25, 2009 7:07 pm    Заглавие: Re: Какво ми липсва? Отговорете с цитат

totoexpert написа:

P.S. А да, и като го намериш, недей да идваш тука и да питаш " ся да съ изчукаме ли или да ходим на изложба?" или " ку му пусна, той ша ма пумисли ли за курва?" ами действай смело, остави го да "тъ прай дъ умиргаш", другото е ала бала! Laughing
А целувай сега ръка на дЕдо поп! Laughing

хе хе хе, такива мисли въобще не ме терзаят. айде, наздраве! весела коледа!
Върнете се в началото
fon.v.j
Приятел на форума

Местожителство: VARNA

МнениеПуснато на: Fri Dec 25, 2009 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Липсва ми ТЯ !
Върнете се в началото
SkIlLe7
Гост

МнениеПуснато на: Fri Dec 25, 2009 7:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

липсват ми

Последната промяна е направена от SkIlLe7 на Wed Dec 30, 2009 4:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
lops
V.I.P Silver

МнениеПуснато на: Sat Dec 26, 2009 12:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kaka_donka написа:
липсват ми зелените му очи чаровните му тръпчинки и топлите му големи ръце ... Embarassed

еее...не са Ми само ръцете Големи...и Топли...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
SkIlLe7
Гост

МнениеПуснато на: Sat Dec 26, 2009 3:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

къкво друго имаш продвид че не се сещам...сигурно за ютия говориш... от чувала с играчките ли я извади... Question
Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Mon Feb 01, 2010 7:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

интересна тема...
Върнете се в началото
Реклама

Върнете се в началото
Skille7
Стар приятел на форума

МнениеПуснато на: Wed Feb 03, 2010 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Липсва ми... Вече нищо не ми липсва...

Последната промяна е направена от Skille7 на Mon Feb 08, 2010 9:08 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
смехурана
Новak

МнениеПуснато на: Sat Feb 06, 2010 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на Всички ,които взеха отношение по темата ми.Всъщност много ми помогнахте да изтрезнея...
Върнете се в началото
Misho_uk
Напреднал

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Sat Feb 06, 2010 8:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

смехурана написа:
Благодаря на Всички ,които взеха отношение по темата ми.Всъщност много ми помогнахте да изтрезнея...

Aaa аз още не съм взел отношение!
Не ти липсва нищо,просто си искала да ковнеш нещо чуждо,и си го направила ! Осъдително ли е? Ами зависи от гледната точка,за мен да,за друг не,въпрос на морал ,ценности,еи такива неща! Ако живеш в среда която не осъжда подобен акт,то ти го приемаш за нормално,околните също...Единствения извод е че в твоита връзка любовта си е отишла,излетяла е някаде между паричните проблеми,липсата на секс или пак проблемите с децата! А единствения важен според мен въпрос е а сега какво?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
смехурана
Новak

МнениеПуснато на: Mon Feb 08, 2010 2:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy Ако исках да ковна нещо, както казваш ти-нямаше да чакам почти 15 год.И наистина важният въпрос беше оттам накъде?Най -правилният начин беше раздяла-от месец и нещо вече не сме заедно с мъжа ми.другият не съм го виждала от тогава.Разбрахме се ,че е по-добре е да праща някой друг-когато се налага .
За сега ми е добре-мога да дишам спокойно.
Не съм сигурна обаче за децата-говорим ,но се надяват ,че всичко ще се върне по старому....така че не всичко е розово.
Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Mon Feb 08, 2010 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от два стола на земята ли падна,че и децата да плащат,а?..
Ей тфа долу е жива рана-цял живот сърби и не зараства,станеш ли му робиня,не мисля че много хубаво те чака,което си е твоя работа,не съм аз човека,ще има кой да те съди..
Нищо лично...
Върнете се в началото
Заек
V.I.P

Местожителство: гората

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 3:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

французина мислиш ли че постоянното напрежение и караници в къщи е по-добрия вариант за децата?
Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 4:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ФорестГъмп написа:
французина мислиш ли че постоянното напрежение и караници в къщи е по-добрия вариант за децата?
не,най-добрия вариант и решение е жената да се думне с някой и така се решава всичко... Wink
май въпроса в цялата драма не беше толкова за децата,а как вместо с главата си някоя мисли със сливицата си...
П.П. Не разбирам защо толкова много мъже тука така усърдно защитават женско поведение ,което в реалния живот надали им се нрави...
Върнете се в началото
Заек
V.I.P

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 5:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

защото е нормално на един човек ако му липсва нещо да го търси и намира другаде
а на някои нищо не им липсва и пак го правят, така че не виждам с какво помага в случая назидателния тон и соченето с пръст
Върнете се в началото
nimfadora
Стар приятел на форума

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 6:28 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[quote="ФорестГъмп"]защото е нормално на един човек ако му липсва нещо да го търси и намира другаде
а на някои нищо не им липсва и пак го правят, така че не виждам с какво помага в случая назидателния тон и соченето с пръст[/quote] нормално е да търсиш достатъчно за да намериш поне приблизително това което искаш, а не да вземеш някой за всеки слу4ай и после да се оплакваш - единственото, което й е липсвало е смелост , а сега тепърва ще й липсват много повече неща
Върнете се в началото
igra
V.I.P Silver

Местожителство: някъде там

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 6:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

смехурана написа:
Ако исках да ковна нещо, както казваш ти-нямаше да чакам почти 15 год.И наистина важният въпрос беше оттам накъде?Най -правилният начин беше раздяла-от месец и нещо вече не сме заедно с мъжа ми.другият не съм го виждала от тогава.Разбрахме се ,че е по-добре е да праща някой друг-когато се налага .
Не съм сигурна обаче за децата-говорим ,но се надяват ,че всичко ще се върне по старому....така че не всичко е розово.

Браво, момиче, разсече твоя Гордиев възел.
Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 8:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ФорестГъмп написа:
а на някои нищо не им липсва и пак го правят, така че не виждам с какво помага в случая назидателния тон и соченето с пръст
ако това беше твоята жена така ли мъдро щеше да разсъждаваш???
Върнете се в началото
смехурана
Новak

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от два стола на земята ли падна,че и децата да плащат,а?..

Тонът ти е отвратителен!кой си ти за да си позволяваш подобни заключения?какви два стола бе?А това за сливата ми ще го оставя без коментар... Embarassed
но да говориш за децата ми не ти прави чест.
Върнете се в началото
Заек
V.I.P

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Французина написа:
ФорестГъмп написа:
ако това беше твоята жена така ли мъдро щеше да разсъждаваш???

ако сме стигнали с жена ми до това положение нямаше да ми пука нито да разсъждавам толкова
Върнете се в началото
gogoff
Приятел на форума

МнениеПуснато на: Tue Feb 09, 2010 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Французина написа:
ФорестГъмп написа:
не,най-добрия вариант и решение е жената да се думне с някой и така се решава всичко... Wink
май въпроса в цялата драма не беше толкова за децата,а как вместо с главата си някоя мисли със сливицата си...
П.П. Не разбирам защо толкова много мъже тука така усърдно защитават женско поведение ,което в реалния живот надали им се нрави...

Няма как да мислиш обективно ако гледаш само от твоята гледна точка, толкова много мъже и аз влючително мисля,че правото на всеки да бъде щастлив е на първо място.В случая жената е щастлива,респективно мъжа също може да намери щастие евентуално,ако знае какво иска, а щом родителите са щастливи и децата могат да бъдат.Всяка промяна е трудна и за тях сега е такъв момент,но ще свикнат и както казва Форест ще са по щастливи ако в къщи няма скандали и крясъци...Ако помислиш ще видиш ,че е така.
Но първо прогледни и се абстрахираи от някои събития в твоя живот това,че с теб някои е постъпил лошо не значи че всички мъже са онеправдани.Освен това темата с разделянето жени мъже е доста остаряла....
смехурана поздравления за смелостта,и знай че дори и да не го разберат децата ти,така си им спестила много страдания...
Казвам го от опит
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Реклама

Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Wed Feb 10, 2010 2:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

gogoff написа:
Французина написа:
ФорестГъмп написа:

Няма как да мислиш обективно ако гледаш само от твоята гледна точка, толкова много мъже и аз влючително мисля,че правото на всеки да бъде щастлив е на първо място.В случая жената е щастлива,респективно мъжа също може да намери щастие евентуално,ако знае какво иска, а щом родителите са щастливи и децата могат да бъдат.Всяка промяна е трудна и за тях сега е такъв момент,но ще свикнат и както казва Форест ще са по щастливи ако в къщи няма скандали и крясъци...Ако помислиш ще видиш ,че е така.
Но първо прогледни и се абстрахираи от някои събития в твоя живот това,че с теб някои е постъпил лошо не значи че всички мъже са онеправдани.Освен това темата с разделянето жени мъже е доста остаряла....
смехурана поздравления за смелостта,и знай че дори и да не го разберат децата ти,така си им спестила много страдания...
Казвам го от опит
приятелю,не правя асоциации с личния си живот,просто сте ми странни как правите теманета на женската половина на форума и се мъчите да се харесате с повърхностни клишета за свобода и щастие...И понеже не ми се пишат трактати,ще кажа,че само времето е най-точният съдник,никой и нищо друго...(макар и всички да знаем точно каква е истината ,но...)
Върнете се в началото
дилайла
Супер Активен

МнениеПуснато на: Wed Feb 10, 2010 3:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

смехурана написа:
Very Happy Ако исках да ковна нещо, както казваш ти-нямаше да чакам почти 15 год.И наистина важният въпрос беше оттам накъде?Най -правилният начин беше раздяла-от месец и нещо вече не сме заедно с мъжа ми.другият не съм го виждала от тогава.Разбрахме се ,че е по-добре е да праща някой друг-когато се налага .

Браво. Така трябва. Децата страдат и в семейство с лощи отошения, така че няма да им навредиш повече, каквото и решение да вземеш. А те са деца- ще го надживеят. После даже ще пораснат и ще те напуснат, споко за тях.
Върнете се в началото
Заек
V.I.P

МнениеПуснато на: Wed Feb 10, 2010 4:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Французина написа:
приятелю,не правя асоциации с личния си живот,просто сте ми странни как правите теманета на женската половина на форума и се мъчите да се харесате с повърхностни клишета за свобода и щастие...

честно казано не те разбирам нито ми е тръпка да се опитам да те разбера, ти самия някъде бе писал че имаш три жени в момента, на теб нещо липсвали ти? откъде това лицемерие да съдиш другите за нещо което ти сами признаваш че вършиш. ето аз нямам три жени в момента а една, но това не ми пречи да приема че ако в някакъв момент с тази жена вече не може да се понасяме до такава степен че да не правим секс и да не си говорим с месеци тя може да погледне настрани и потърси това което няма в къщи, дано никога да не ми се случва, но мисля че тогава ще ми е абсолютно безразлично какво и с кого го прави
Върнете се в началото
Французина
Напреднал

МнениеПуснато на: Wed Feb 10, 2010 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ФорестГъмп написа:
Французина написа:
приятелю,не правя асоциации с личния си живот,просто сте ми странни как правите теманета на женската половина на форума и се мъчите да се харесате с повърхностни клишета за свобода и щастие...

честно казано не те разбирам нито ми е тръпка да се опитам да те разбера, ти самия някъде бе писал че имаш три жени в момента, на теб нещо липсвали ти? откъде това лицемерие да съдиш другите за нещо което ти сами признаваш че вършиш. ето аз нямам три жени в момента а една, но това не ми пречи да приема че ако в някакъв момент с тази жена вече не може да се понасяме до такава степен че да не правим секс и да не си говорим с месеци тя може да погледне настрани и потърси това което няма в къщи, дано никога да не ми се случва, но мисля че тогава ще ми е абсолютно безразлично какво и с кого го прави
сега,виждам че си интелигентен човек,с отворено съзнание и възгледи...Понеже почнахме за мен-прав си,че не може да съдиш някого,ако си с по-нисък морал от него,напълно съгласен съм!!Да,бях написал,че се виждам с 3 жени-това е един от малкото плюсове на свободата,която по нежелание имам в момента...-също малко или много е като лек срещу любовна болка..
И да, до сравнително скоро и аз съм бил във истински сериозна поне за мен връзка,и не само ,че не съм излизал,камо ли нещо повече с други жени,ами дори не съм допускал във съзнанието си възможността да търся ,да се оглеждам или да мисля за някоя друга..-не ме разбирай погрешно,не съм въобще ангел или някакво страхливо мекотело,дори истината е ,че съм го правил и в огромна степен заради себе си и възгледите си-далеч не само за да не нараня тогавашната ми любима..
Оттам -естествено не ми се дава право да съдя когото и да било,но просто се поставям на мястото на мъжа на тази жена...-всеки нормален човек и мъж си има трудни моменти...-еми нали цялата идея на това да живееш с някого ,е да му се довериш,оплачеш,понякога дори и облегнеш в известна степен на него..-защото след лошото като дойде доброто-да върнеш жеста най-малкото-аз лично за човек,който се докаже,че си струва бих дал всичко(колкото и тъпо лигаво и клиширано да звучи.. Wink )
Тоест-ако ситуацията беше друга-тя е на една страхотна възраст,близко до моята,но истината е ,че когато животинското в мъжа заговори-той се заглежда по най-младите,нали??Ако мъжът и примерно беше "дръпнал" с парите или просто реши да си попалува(стига му само 1 пиянска вечер в студентски град-знаете за какво говоря... )-тя дали щеше да мисли с кой клиент да "съгреши" или щеше да се чуди толкова ли е погрозняла,остаряла,какво е сгрешила и не му е дала и т.н. обичайните шитни,нали ..Wink Или след като е родила и е с 20 кг отгоре,в следродилна депресия примерно,мъжлето да си каже-абе я какво има навън..
Не ми се продължава,а на тебе колега,дето си мислиш,че ако жена ти те замести защото сте се карали или известно време не сте правили секс ,че после грам няма да ти пука..-изключително дълбоко и безкрайно се лъжеш...-или просто не я обичаш тази жена... Wink
Върнете се в началото
gogoff
Приятел на форума

МнениеПуснато на: Wed Feb 10, 2010 4:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Французина написа:

приятелю,не правя асоциации с личния си живот,просто сте ми странни как правите теманета на женската половина на форума и се мъчите да се харесате с повърхностни клишета за свобода и щастие..

Най малко съм тук за да се харесам на някой,по скоро с мненията си предизвиквам обратното(в повечето хора),но щом така смяташ твоя работа..
По темата,
Французина написа:

Не ми се продължава,а на тебе колега,дето си мислиш,че ако жена ти те замести защото сте се карали или известно време не сте правили секс ,че после грам няма да ти пука..-изключително дълбоко и безкрайно се лъжеш...-или просто не я обичаш тази жена... Wink

Ако жена ти те замести поради тези причини,значи не те е обичала което значи ,че рано или късно е трябвало да се случи,на теб дали ще ти е кофти 100% но любовта не е моно,ако ти е кофти само на теб,а не и на двамата значи нещата пак не вървят.Егоистично е да искаш да задържиш някого само заради собственно удоволствие...
Французина написа:

И да, до сравнително скоро и аз съм бил във истински сериозна поне за мен връзка,и не само ,че не съм излизал,камо ли нещо повече с други жени,ами дори не съм допускал във съзнанието си възможността да търся ,да се оглеждам или да мисля за някоя друга..

Тук те разбирам много добре и си напълно прав,аз също имах връзка в която обичах повече от нея,не си помислях за друга жена защото тя задоволяваше всичките ми представи за съваршенство(тогава).Но за съжалениеа(или радост) тя не ме обичаше толкова силно реши да си тръгне...Какво трябваше да направя аз?Да опищя света ,че човека с който съм бил 5 години е лош,че е неблагодарен и е пълен боклук?Не колега защото съм бил с нея 5 години,знам колко прекрасен човек е и колко качества има и затова съм я обичал така.Не си мисли ,че съм го понесъл спокойно в онзи момент,и че не са ми трябвали почти 2 години да я преодолея,не не си помисляй даже ,че да го приема и да говоря така свободно за това ми трябваха повече от 3 години.Но тя неможеше да е повече щастлива с мен,ти какво би направил ако човека които обичаш не е щастлив?Това казвам когато говоря да не гледаш само през твоите очи...
А това че темата се отнася за мъж и е пусната от жена не значи,че защитавам само жените и това което казвам не важи с пълна сила и в обратния случай,не разбирай едно нещо за друго...
Върнете се в началото
igra
V.I.P Silver

Местожителство: някъде там

МнениеПуснато на: Thu Feb 11, 2010 5:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

По-добре не може и да се каже, gogoff. Слава богу, че има хора (не акцентирам мъже), които мислят като теб и Форест. Има надежда за човечеството значи. Съществува възможност да сме равнопоставени като личности и оттам като човеци.
Не е въпрос на теманета, а това как възприемаме другите. В случая една жена.
Върнете се в началото
totoexpert
Напреднал

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Thu Feb 11, 2010 6:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

igra написа:
....Не е въпрос на теманета, а това как възприемаме другите. В случая една жена.
Възприемането "изобщо" винаги е лесно! Трудно е когато се отнася до теб. Имаше някакъв лаф, казан от незнамкойси за негрите в САЩ - Не е трудно да приемаш негрите, трудно е когато дъщеря ти доведе негър в къщи! Пренесено на местна почва, може да заменим "негър" с циганин, курва, гей или каквато там се сетите категория, недолюбвана от обществото. Модерно е да се толерират гейовете, но ако синът ти се окаже такъв? Или мъжът ти? Или пък, подкрепяме "свободомислещите" жени, но ако твоята или на сина ти жена се окаже такава "свободомислеща", тогава оценките ще са други.
И сега да попитаме за 15-те години....Търпяла, търпяла....докато не се появило нещо на хоризонта, ама сметките излезли креви и сега, както вече каза някой - от два стола, та на земята! Е, става се и от там, но пита тука едно дяволче - ами ака не се беше появил онзи клиент - финансово стабилния? Какво, тогава смехурана, нямаше ли да прогледне и да види колко се измъчва с мъжа си? Щом не се е чувствала добре с него, защо е чакала 15 години? Хайде само не ни пробутвайте сълзливата история за саможертвата, защото дори и да е имало такава, тя се обезценява в момента, в който с е появила по-изгодната партия...По-изгодна както финанси естествено, защото сугурно и други свестни мъже са се мяркали наоколо, но кой знае защо тогава нищо не и е липсвало.... Rolling Eyes
Жалко само, че този случай приключи толкова бързо.....сега ще трябва да чакаме нова тема - Дали да се върна при мъжа ми, той ми прощава! Чак сега разбрах, колко ми липсва!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за секс(sex), любов и запознанства Форуми -> 20-50 Часовете са според зоната GMT - 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 3 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
You can attach files in this forum
You can download files in this forum

цени за реклама,      за връзка с нас: sex.lovebg@gmail.com
sex-love rss