Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

Връзка с по-възрастна жена

Могат да пишат само мъже. Коментарите на жените се трият.

Връзка с по-възрастна жена

Мнениеот Lola » Пон Апр 28, 2008 3:49 pm

Имали ли сте такава връзка? Какво ви привлече в нея и какви усещания ви носеше?
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Re: Връзка с по-възрастна жена

Мнениеот jayson » Вто Апр 29, 2008 12:12 pm

Lola написа:Имали ли сте такава връзка? Какво ви привлече в нея и какви усещания ви носеше?

Да с 2 години по голяма, но предполагам ти имаш предвид по-голяма разлика. Бих опитал с някоя КАКА:) 8)
Аватар
jayson
Супер Активен

Мнениеот Lola » Вто Апр 29, 2008 5:27 pm

Защо мислиш, че ще ти е готино с кака?
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 5:35 pm

максимума при мен е бил 12г. разлика.... ами беше много зряло о хубаво, макар и кратко :) но не съм останал с лоши впечатления, надявам се и тя 8)
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот snege » Вто Апр 29, 2008 5:44 pm

Moonland написа:максимума при мен е бил 12г. разлика.... ами беше много зряло о хубаво, макар и кратко :) но не съм останал с лоши впечатления, надявам се и тя 8)
:roll: и кво...дърто ще...ко ши ми разпраяш :twisted:
прави каквото трябва...пък да става каквото ще...
Аватар
snege
Sex Forum VIP

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 5:45 pm

а не знам :lol:
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот Lola » Вто Апр 29, 2008 8:30 pm

Мойта макс. разлика беше 10г. в моя полза. Ама и досега ми е мило като се сетя. Много романтично си изкарахме. :lol:
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот jayson » Сря Апр 30, 2008 9:12 am

Lola написа:Защо мислиш, че ще ти е готино с кака?

Защото се предполага че жена на 30-35( аз съм на 26) е улегнала. Знае какво и как го иска. Това улеснява отношенията, щото и аз съм наясно със себе си. Поне така си мисля де!!!!!!! Ти ми кажи? :) :D
Аватар
jayson
Супер Активен

Мнениеот Lola » Сря Апр 30, 2008 10:56 am

Да, май си прав за това. И има съответствие на сексуалната енергия. И обмен на опит срещу свежа сила.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот Misho_uk » Сря Апр 30, 2008 7:16 pm

Lola написа:Да, май си прав за това. И има съответствие на сексуалната енергия. И обмен на опит срещу свежа сила.
ха ха ха, това с енергиятя е свежо!
I look into your eyes
My heart skips a beat

Without so much as a touch
Or a kiss
Or hearing your voice!
I'll know you
My soul could never forget
Remember me!
I'm right here
Аватар
Misho_uk
Напреднал

Мнениеот ENDORFIN » Пет Май 02, 2008 4:39 pm

Гледам, че доста жени са се изказвали в този раздел та и аз да се запиша поне веднъж :wink:
Та по въпроса: "Връзката между по-възрастна жена и по-млад мъж"

Връзката между по-възрастна жена и по-млад мъж:
1. Кои са плюсовете и минусите:
1.1. Плюсове По-възрастната жена е по-отговорна към връзката, не “избива комплекси” върху мъжа, не се забавлява с това да го прави на маймуна, а подхожда с любов и отговорност към личността му. По-младият мъж в известна степен “си сяда на задника” с по-голямата жена, защото тя успява да спечели респекта му и да го научи да уважава жените. Често канализира живота и целите му.
1.2. Минуси В някаква степен жената “изсмуква” младостта на мъжа. Натоварва го с грижи, за които младостта щастливо не се замисля. Буквално съставяра душата му като “го издърпва” в своето календарно време. От друга страна самата жена успява да повярва в една илюзия, че може “да връща времето назад” и когато всичко приключи, се адаптира много трудно към реалността.
2. Как им се отразява: В началото на връзката почти вълшебно! Жената цъфти, младее и се зарежда с невероятна енергия. Мъжът става все по-стабилен, силен и решителен на вид, вярвайки че може повече от връстниците си. Следва периодът на критицизма и ревността. Жената все повече се сравнява с връстничките на мъжа и се страхува все повече от потенциалните конкурентки. Мъжът се задушава все повече от контрола на “по-големия” и започва да се чуди защо е сменил майка си с тази жена. Финалът е мъчителен. Мъжът регресира и започва да лъже, както го е правил с майка си, за да се измъкне. Жената изпада в депресии и отчаяние пред необратимостта на житейската логика....
Аватар
ENDORFIN
Напреднал

Мнениеот Lola » Пет Май 02, 2008 7:13 pm

Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17. :shock: )
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот snege » Пет Май 02, 2008 7:34 pm

Lola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17. :shock: )
...и тая завалийка какво прави сега с две деца :roll:
прави каквото трябва...пък да става каквото ще...
Аватар
snege
Sex Forum VIP

Мнениеот ENDORFIN » Пет Май 02, 2008 7:35 pm

Ако е само авантюра без брак определено плюсовете са и за двете страни по посочените причини :wink: Но при брак нещата се обръщат в един момент и негативите започват да изплуват. Имам съсери с 10 г. разлика, и след време доминиращи стават посочените минуси.
Аватар
ENDORFIN
Напреднал

Мнениеот Mitaka » Съб Май 03, 2008 10:08 am

Lola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17. :shock: )

Божеееее, колко мъка има по тоя свят, боже 8)
Аватар
Mitaka
Приятел на форума

Мнениеот <(^,^)> » Сря Авг 13, 2008 3:33 pm

jayson написа:
Lola написа:Защо мислиш, че ще ти е готино с кака?

Защото се предполага че жена на 30-35( аз съм на 26) е улегнала. Знае какво и как го иска. Това улеснява отношенията, щото и аз съм наясно със себе си. Поне така си мисля де!!!!!!! Ти ми кажи? :) :D
точно на 24 се севтосах девственността-тя на 37-шефката-щерка на 15-кофти,а ме заглеждаше да се ева у...спре ме нелегалната и възраст -оттогава до сега не съм бил с жена интимно....
Аватар
<(^,^)>
Секс експерт

Images: 0

Мнениеот fon.v.j » Сря Авг 13, 2008 5:09 pm

Определено една жена с 10 години по голяма от мъж на25 или 28 би подеиствала главозамаиващо в една сексуална връзка.Но само толкова.
fon.v.j
Фен на форума

така е

Мнениеот PiLa » Вто Сеп 16, 2008 7:40 pm

Misho_uk написа:
Lola написа:Да, май си прав за това. И има съответствие на сексуалната енергия. И обмен на опит срещу свежа сила.
ха ха ха, това с енергиятя е свежо!
:)
PiLa
Нов

Мнениеот o.mein.god » Сря Сеп 17, 2008 9:04 am

:shock: :shock: :shock: :shock:

Ако бях му родител то :smt021 :smt021 :smt021 :smt021
o.mein.god
Напреднал

Мнениеот petel » Сря Сеп 17, 2008 9:11 am

Mitaka написа:

Божеееее, колко мъка има по тоя свят, боже 8)

Няма лошо - ще помага с домашните на татко си. :D
А аз познавам една двойка при която разликата е 5 г. в полза на по дамата- живеят си така вече няколко години заедно, знаели човек - може и да се оженят ... някой ден. :roll:
Да си лягаш с кокошките не е недостатък....... всичко зависи от кокошката ;)
Аватар
petel
Активен

Мнениеот sharky » Сря Сеп 17, 2008 9:30 am

Не съм имал подобна връзка...звучи интересно :roll:
sharky
Фен на форума

Мнениеот joe » Съб Окт 04, 2008 1:39 pm

О задълже ... и аз искам да пробвам ... тва ми е като секс мечта :)
Ако всички в живота те харесват, значи не си постигнал нищо в него...
Аватар
joe
Супер Активен

Мнениеот needahit » Съб Окт 04, 2008 10:15 pm

Аз мисля, че е обречено на провал. Имам един приятел, който ходеше с 34-годишна жена (той на 19) и нещата бяха трагични. Не можеха да се представят един друг на приятелите си, нямаха особено много интереси и честно казано тя беше доооста над акъла му, а и си беше интелигентна жена. Просто явно я беше досърбяла вагината и за това се хвана с него.

Разбира се, в случаите, когато става дума само за секс, не се броят годините, а оргазмите. Но при връзка мисля, че обратната комбинация е по-реалистична.

Тъй като сме на темата, първата ми сериозна връзка беше с едно момче с 10 години по-голямо от мен. Аз бях на 15, а той на 25... на пръв поглед доста фрапиращо за някои, но на мен тогава не ми направи впечатление и свикнах със зрял човек до себе си и сега не понасям лигльовците на моите години (повечето). Та мисълта ми е, че веднъж вкусиш ли от наистина зрял и опитен човек, трудно се връщаш към "недодялания чар" на младото.
Българското Гей Общество
Изображение
Аватар
needahit
Активен

Мнениеот Lola » Съб Окт 04, 2008 10:27 pm

По този повод моя бивш младеж най-накрая правил секс с друга, по-млада от него и ми изписа 2 страници оплаквания. (ние все още сме си приятели и доста си споделяме). В смисъл самите отношения не са му харесали. С мен поне всичко беше много нежно и спокойно, макар да знаехме, че нямаме бъдеще заедно. Все пак когато единият е зрял и другият гледа да се държи така. И може би свиква да се държи така. И когато отново се върне на нивото на връстниците или по-малките от него - започва да се дразни.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот dedo » Вто Окт 07, 2008 7:49 am

"Интереса клати феса" е казал някой човечец навремето.
Та, нали имаше едно тривиално - хвани кака да те отрака и с батко, за да ти е сладко.
Нищо ново под слънцето - хората все търсим туй де го нямаме, щото явно сме презадоволени.

Инак по точния въпрос - да, имало е и то с не малка разлика, но беше само похот. Най-вече заради разлка в интересите и интелекта, както и разликата в нуждите от спокойствие и/или шум в дискотека (или каквото е там) и няма начин такава връзка да просъществува на ниво, различно от размяна на телесни секрети.
Е, разбира се има и изключения - постоянно ни ги завират в лицата, но то е поради ПАРИ.

П.С. Има огромна разлика в секса м/у младежи, неопитни и прочие (имам предвид женски младежи :) ) и тоя с по-зряла жена. Ако не за друго, то поне за да знаят младите хора какво друго има трябва да опитат от всичко още на млади години, за да знаят, какяо им трябва "един ден".
Мненията са като задника - всички си го имаме, но не на всички трябва да се види.
Аватар
dedo
Приятел на форума

Мнениеот TRL » Съб Ное 29, 2008 1:14 pm

Да,имал съм такова преживяване! Случи се на Слънчев бряг пред две лета,значи съм бил на 21, а тя сподели че е на 34. Беше изключително емоционална и това ми хареса адски в нея. :oops: Когато я разсмивах повече, дори се просълзяваше. Просто вълшебно! :oops:

В сексуален аспект беше доста чувствена, гъвкава и много нежна. Определено бях по-силен характер и не съм се чувствал като някакво пале. Дори мисля, че това е в основата на такъв род връзка. :smt023
Аватар
TRL
Нов

Мнениеот glavcho » Съб Ное 29, 2008 1:33 pm

Чесно казано маи все са ми такива.Най голямата разлика ми беше една от 6г. и една от 7г. Две три години не ги имам за разлика и със тях искарвам наи дълго.Просто дамите на тези години вече знаят какво искат и очевидно са пораснали.
Аватар
glavcho
Напреднал

Мнениеот Lola » Съб Ное 29, 2008 8:17 pm

Скоро моят човек, по-малкият с 10 г. ми призна, че сравнявайки сегашното си младо гадже с мен изпитва нужда от много от нещата, които съм му давала. Но му обясних, че е погрешно да се правят такива сравнения - една жена, която не е съвсем влюбена и съзнава, че подобна връзка е тръпка и забавление и за двамата може да е много по-силна и независима от едно по-младо и влюбено момиче. Отделно, че и в сакса е по-открита. Но нали някога и аз съм била неопитно момиченце.... Най-добре ако искаш истинска връзка е да си с човек близо до твоите години.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот lops » Нед Ное 30, 2008 6:11 am

az ot malak samo na po zreli kaki lelki karam...... :lol: :lol: :lol:

ami beshe si dobre....v legloto bjaha maistorki...plashtaha mi smetkite,kupuvaha mi podaraci ( kakvoto si izbera )davaha mi saveti za zivota.... :lol: :lol: :lol: :lol:

e sega ve4e stana obratno...mladite aganca po4naha da me nalitat..kato po zrjal 4i4ko :lol: :lol: :lol:
Аватар
lops
Sex Forum VIP

Мнениеот shark » Пон Дек 01, 2008 1:16 am

И аз съм пробвал огъня на по - големите :lol: бях 20 годишен а каката 28 ...пак колежка, то мен все на колежки ми върви, и според нея беше супер :lol: а аз щастлииииив, доволен... :lol: :lol: :lol: топките празни...абе кеф :lol:
Аватар
shark
Супер Активен

Реклама:

Следваща

Назад към Само за мъже, Жени питат мъже