Lola написа:Имали ли сте такава връзка? Какво ви привлече в нея и какви усещания ви носеше?
Moonland написа:максимума при мен е бил 12г. разлика.... ами беше много зряло о хубаво, макар и кратконо не съм останал с лоши впечатления, надявам се и тя
Lola написа:Защо мислиш, че ще ти е готино с кака?
ха ха ха, това с енергиятя е свежо!Lola написа:Да, май си прав за това. И има съответствие на сексуалната енергия. И обмен на опит срещу свежа сила.
...и тая завалийка какво прави сега с две децаLola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17.)
Lola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17.)
точно на 24 се севтосах девственността-тя на 37-шефката-щерка на 15-кофти,а ме заглеждаше да се ева у...спре ме нелегалната и възраст -оттогава до сега не съм бил с жена интимно....jayson написа:Lola написа:Защо мислиш, че ще ти е готино с кака?
Защото се предполага че жена на 30-35( аз съм на 26) е улегнала. Знае какво и как го иска. Това улеснява отношенията, щото и аз съм наясно със себе си. Поне така си мисля де!!!!!!! Ти ми кажи?![]()
Lola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17.)

Mitaka написа:Lola написа:Еееее, не е толкова страшно. Всъщност доста по-леко минава, защото и двамата са наясно, че това не е връзката на живота им. (С изключение на един мой познат, който на 19 се ожени за 35 г. жена със син на 17.)
Божеееее, колко мъка има по тоя свят, боже

Назад към Само за мъже, Жени питат мъже
Потребители разглеждащи този форум: djanka, колелото на късмета и 2 госта