Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

за секс хапчетата

Могат да пишат само мъже. Коментарите на жените се трият.

за секс хапчетата

Мнениеот sexxfen » Вто Юли 21, 2009 1:58 pm

Здравейте! 8) Искам да споделя с вас каква радост изпитах онзи ден, когато в аптеката разбрах, че левитра е с нова цена. Не знам при вас как стоят нещата, но аз от около година вече го пия това хапче, защото имах нужда да освежа нещата в леглото, а и поради други причини. :oops: Оказа се, че цената е намалена значително и сега, като си купих 4 оранжеви таблетки по 20 mg (деля ги на 2 като ги пия) то стават към 7-8 лева на един прием - просто думи нямам!!!! :smt026 И без това в тая криза вече се чудех какви пера да режа от семейния бюджет... ама от левитрата хич не ми се искаше да се лишавам... ама те взели, че оправили работата :smt023
sexxfen
Нов

Мнениеот archangel » Сря Юли 22, 2009 8:30 am

за какво са ви тези хапчета? Аз като видя голо женско дупе и му скачам като побезнял тазманийски дявол :smt026 има ли нещо по-така с тези хапчета, че да ги пробвам и аз !
Аватар
archangel
Напреднал

Мнениеот Заек » Сря Юли 22, 2009 9:04 am

човека прави скрита реклама, остави го ;)
Заек
Секс експерт

Мнениеот sexxfen » Съб Юли 25, 2009 10:36 pm

Archangel, и аз така им налитам, но понякога, като съм с нова мадама се случва да спичам и не успявам да го вдигна затва ги пия - да не се излагам. :smt023 Заек, има логика да мислиш така, съгласен съм с теб, щото като чета насам-натам по форумите, бая народ пише и прави реклама на кво ли не... ако щеш вярвай, но аз съм просто доволен клиент - не виждам какво лошо има в това да споделя. Който не се кефи, сори :roll: аз докато стигна до разрешаване на проблема бая зор видях, та затова си казвам какво ми помага, пък цената си е от значение на тая скъпотия дето настана :roll:
sexxfen
Нов

Мнениеот Lola » Нед Юли 26, 2009 12:27 am

Леле, откога Левитрата стана разрешение на проблема с притеснението от излагация? На зле отивате, момчета! Да не съм лош пророк, ама на 30 ако още ви става ще е чудо на медицината. И кой пък е казал, че трябва задължително да ви става всеки път? Май много филми гледате. А то и там се тъпчат с химия.
Пък и вече съм го казала: мек хуй - срам за майсторката.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот Заек » Нед Юли 26, 2009 4:22 pm

sexxfen написа:Archangel, и аз така им налитам, но понякога, като съм с нова мадама се случва да спичам и не успявам да го вдигна затва ги пия - да не се излагам. :smt023 Заек, има логика да мислиш така, съгласен съм с теб, щото като чета насам-натам по форумите, бая народ пише и прави реклама на кво ли не... ако щеш вярвай, но аз съм просто доволен клиент - не виждам какво лошо има в това да споделя. Който не се кефи, сори :roll: аз докато стигна до разрешаване на проблема бая зор видях, та затова си казвам какво ми помага, пък цената си е от значение на тая скъпотия дето настана :roll:

бих ти повярвал ако не бе написал същото съобщение във още няколко форума 1:1 :lol: голямо споделяне му удари, позволи ми да остана резервиран, досега не ми се е налагало да го дигам с химия
както лола писаа ако почнеш тази игра отрано сигурно организма ще ти се измързелеви и ще стане така че без химия няма да може нищо да направиш, какво по-добро за фармацефтичните компании а?
към 60-70 сигурно ще ви стана клиент засега разчитам на духовата музика :lol: :lol: :lol:
Заек
Секс експерт

Реклама:

Назад към Само за мъже, Жени питат мъже