И без това в тая криза вече се чудех какви пера да режа от семейния бюджет... ама от левитрата хич не ми се искаше да се лишавам... ама те взели, че оправили работата 
И без това в тая криза вече се чудех какви пера да режа от семейния бюджет... ама от левитрата хич не ми се искаше да се лишавам... ама те взели, че оправили работата 
има ли нещо по-така с тези хапчета, че да ги пробвам и аз !
Заек, има логика да мислиш така, съгласен съм с теб, щото като чета насам-натам по форумите, бая народ пише и прави реклама на кво ли не... ако щеш вярвай, но аз съм просто доволен клиент - не виждам какво лошо има в това да споделя. Който не се кефи, сори sexxfen написа:Archangel, и аз така им налитам, но понякога, като съм с нова мадама се случва да спичам и не успявам да го вдигна затва ги пия - да не се излагам.Заек, има логика да мислиш така, съгласен съм с теб, щото като чета насам-натам по форумите, бая народ пише и прави реклама на кво ли не... ако щеш вярвай, но аз съм просто доволен клиент - не виждам какво лошо има в това да споделя. Който не се кефи, сори
аз докато стигна до разрешаване на проблема бая зор видях, та затова си казвам какво ми помага, пък цената си е от значение на тая скъпотия дето настана
Назад към Само за мъже, Жени питат мъже
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта