Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

Татуировките при жените - какво е мнението ви?

Могат да пишат само жени. Коментарите на мъжете се трият.

Татуировките при жените - какво е мнението ви?

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 10:57 am

Интересува ме как гледате на по-деликатните татуировки при жените. Подчертавам че не става дума за татуирани ръце от рамо до китка, а за например:

1. татуировка на кръста
2. малка такава на дупето
3. глезенчето
4. отстрани на кръста
...
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот ENDORFIN » Вто Апр 29, 2008 11:14 am

Аз мисля да си направя малка деликатна татуировчица някъде където не си споменал :wink: , но първоначално мисля да е временна, само за разнообразие така да се каже. Ако ми хареса евентуално ще помисля по въпроса дали да стане перманентна. А по принцип за татуировките при жените, трябва да е наистина нещо мъничко и симпатично за да ми хареса :D
Аватар
ENDORFIN
Напреднал

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 11:51 am

бе има много места дето умишлено не споменах, за да не провокирам темата да се развие в друга посока ;)

Извини ме за невежеството, не съм до толкова запознат, но до колкото съм чувал временни татуировки не съществуват!? ако говориш за лепенките от дъвки хуба буба или турбо е друго, но бях чувал че дори тези които някои им казват временни са си бая постоянни, просто избледняват малко по-бързо но не изчезват!?

Иначе моето мнение по темата - малка, деликатна тату би могла да е страшен афродизиак :roll: не харесвам грубите големи такива.
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот ENDORFIN » Вто Апр 29, 2008 12:17 pm

Хахахаха, направо ме уби с тези лепенки, да не съм на 7-8 годинки :lol: . Мисля, че временните са с къна и са за няколко месеца или година, но наистина и аз не съм се ровила кой-знае колко по въпроса за това колко "временни" са в действителност.
Аватар
ENDORFIN
Напреднал

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 12:20 pm

Не говориш за Хенна нали? Правили са ми, но първо че е доста не-контрастна а и издържа едва към 2 седмици някъде като общо взето от 2рия ден почва да избледнява. Пък и едноцветна.
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот ENDORFIN » Вто Апр 29, 2008 12:27 pm

Наистина не мога да ти отговоря компетентно на въпроса, просто защото не ми е на дневен ред тази идея и не съм се задълбочавала в информацията за нея :wink:
Може да се появи някой по-запознат да ни светне по въпроса, няма да е лошо :D
Аватар
ENDORFIN
Напреднал

Мнениеот Miloto_Dqvol4e » Вто Апр 29, 2008 12:53 pm

...временните татуировки се правят с къна и издържат до 3 седмици, като постепенно избледняват и изчезват...
...аз също съм за малките, фини татуировки...но не бих си направила поне за сега....
Свиркай си!!!
Аватар
Miloto_Dqvol4e
Фен на форума

Мнениеот snege » Вто Апр 29, 2008 5:28 pm

на мен ми харесват тату на кръста...на глезена на шията...на гърба и на дупето...и харесвам най вече надписи на арабски...китайски...и други...надписите сега са много модерни...въодушевяват ме и картинки от китайската и гръцката митология :lol:
прави каквото трябва...пък да става каквото ще...
Аватар
snege
Sex Forum VIP

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 5:40 pm

Бе моя фаворит е деликатна малка тату отстрани на дупето!
на второ място на кръста.
На трето на глезена, но не отива на всички - много зависи от крака на жената и самата тату.
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот snege » Вто Апр 29, 2008 5:46 pm

Moonland написа:Бе моя фаворит е деликатна малка тату отстрани на дупето!
На трето на глезена, но не отива на всички - много зависи от крака на жената и самата тату.
тряа да има изваян глезен...като моя... :lol: :lol: :lol: ...чекай да запретна крачола да видиш...уф...ма то през компа неможеш...както и да е...много си прав :lol:
прави каквото трябва...пък да става каквото ще...
Аватар
snege
Sex Forum VIP

Мнениеот Moonland » Вто Апр 29, 2008 5:48 pm

snege написа:
Moonland написа:Бе моя фаворит е деликатна малка тату отстрани на дупето!
тряа да има изваян глезен...като моя... :lol: :lol: :lol: ...чекай да запретна крачола да видиш...уф...ма то през компа неможеш...както и да е...много си прав :lol:

Скромността не ти е никак в повече....... :roll: :lol:
Аватар
Moonland
Активен

Мнениеот Mr_Big » Сря Юли 09, 2008 3:09 pm

Татуировка на дупето е нещо много красиво за жените
Аватар
Mr_Big
Напреднал

Мнениеот Lola » Сря Юли 09, 2008 6:45 pm

... ма с времето провисва и става на трапчинки :lol:
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот Lisi4eTy » Чет Юли 10, 2008 12:42 am

Има временни,но все едно са като рисунки,докато по дълготрайните са много по-красиви :wink: Мен много ми харесва да гледам момиче,с тутаировка на кръста,която естествено се вижда,мисля че изглежда сладко :wink:
Аватар
Lisi4eTy
Супер Активен

Мнениеот Miss_Debity » Чет Юли 24, 2008 7:26 pm

ДА ти кажа моята е от 5 месеца вече,не еизбледняла.Не е от гореспоменатите места,но пък седи доста нежно и загадъчно-на рамото е-цветна е и мисля да си направя още.Много ми харесва тату стилът-мисля,че е оригинален и символичен.Зависи от това как ти я правят,кой ти я прави и т.н.Иначе тату рулЗзЗЗ :lol: :lol:
Бъди себе си - има достатъчно други хора
Аватар
Miss_Debity
Активен

Мнениеот kiki » Съб Авг 02, 2008 11:48 pm

Най-много ми харесват китайските йероглифи по гърба, които се спускат от врата надолу...
kiki
Напреднал

Мнениеот Lola » Нед Авг 03, 2008 1:47 am

Да ама за тях не си сигурен дали са псувня или благословия :lol:
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот kiki » Нед Авг 03, 2008 1:48 am

:D Е ма като се навия, ще се консултирам все пак, имаш право... Ама просто ме влудяват...
kiki
Напреднал

Мнениеот Emmanuelle » Нед Авг 03, 2008 6:47 pm

И аз имам татуировка от 2 години и не е избледняла. Все така очарователна е. :D
В по-студените месеци мисля да си спретна още една, но по-мъничка. :D
А когато го почувствам, тогава ще си направя и трета, даже имам замисъл, но не е дошло времето за нея. :D
За мен татуировките са допълващи личността, не са бижу, те изразяват твоя стил, чувственост и философия. Заради това трябва да се подбират много старателно, за да те допълват и да ги приемаш като част от теб, като нещото, което ти е трябвало, но природата не ти го е дала по подразбиране и ти сам го дооформяш. :D
Изображение
Аватар
Emmanuelle
Напреднал

Мнениеот dida_d » Нед Авг 03, 2008 7:24 pm

Ето т'ва не ме кефи .. правите си 1 ,а после 2,3... и стават прекалено! :)
Аватар
dida_d
Активен

Мнениеот kiki » Нед Авг 03, 2008 7:29 pm

Ама то зависи и какви - може да имаш три, но ако са малки, и на места, които не се виждат...е приемливо...
kiki
Напреднал

Мнениеот Emmanuelle » Нед Авг 03, 2008 7:30 pm

Въпрос на вкус. :D
Когато направиш една, тогава още по-силно ти се иска да имаш и други. Виждаш, че не е нищо страшно и се отпускаш, позволяваш си да направиш нещата, които харесваш, а си игнорирал заради предразсъдъци или...хорското мнение. :D
Изображение
Аватар
Emmanuelle
Напреднал

Мнениеот dida_d » Нед Авг 03, 2008 7:33 pm

Да ,така е права си.... но със сигурост и ти си виждала хора ,който целите са в татоси !? Но да -въпрос на вкус и на мен лично не ми харесва :)
Аватар
dida_d
Активен

Мнениеот kiki » Нед Авг 03, 2008 7:35 pm

Красиво и хубаво направените си грабват окото... Вярно е, че има такива случаи, че да не ти е приятно да гледаш, но...да - въпрос на вкус си е.
kiki
Напреднал

Мнениеот dida_d » Нед Авг 03, 2008 7:36 pm

Както при всяко нещо все пак :)
Аватар
dida_d
Активен

Мнениеот jerryy » Нед Авг 03, 2008 7:38 pm

Имам голям мерак за татуировка...знам къде я искам и каква да е. Само не знам какво ще я правя като ми омръзне :lol:
Аватар
jerryy
Гад неземна

Мнениеот Неизвестна » Нед Авг 03, 2008 9:12 pm

За татуировките съм,но не с нарисуване на целите крака и ръце(гадост),бих си направила на дупето :twisted:
Глупакът има голямо предимство пред образования човек-той винаги е доволен от себе си!!!

Наполеон Бонапарт
Неизвестна
Активен

Мнениеот ***** » Нед Авг 10, 2008 12:34 pm

Аз имам на лявата плешка - малка и деликатна плетеница без цветове. Много си я обичкам и едва ли някога ще ми омръзне защото е на такова място, че не я виждам постоянно. Но втора едва ли бих си направила, многото тату не стоят естетически добре, особено на едно женско тяло.
Супер Активен

Мнениеот Praskovka » Нед Авг 10, 2008 10:06 pm

Изключително ми е грозно да видя татуирана жена дори и да е дискретна татуировката. Едно време с погнуса гледах ръцете на дъртите ни циганки с изписани по тях знаци и може би за това не виждам никаква естетика дори в розичка на дупе. Представям си я тази мадама на 50, как розата увяхва между стриите от ражданията на задника и .
Аватар
Praskovka
Секс експерт

Мнениеот Муцка » Сря Сеп 17, 2008 2:23 pm

аз също нямам против татусите,стига да не са груби някакви
аз си направх една преди 4 години-долу на корема (гущерче :lol: )
тази година не се стърпях и си направих и в началто на гръбначния стълб-драконче
надявам се да се спра до тук,че ще заприличам на Майкъл Соутфийлд от "Бягство от затвора" :roll:

Praskovka написа:Изключително ми е грозно да видя татуирана жена дори и да е дискретна татуировката. Едно време с погнуса гледах ръцете на дъртите ни циганки с изписани по тях знаци и може би за това не виждам никаква естетика дори в розичка на дупе. Представям си я тази мадама на 50, как розата увяхва между стриите от ражданията на задника и .

що бе,не гледай циганките ти-те техните татуси са много грозни- (приморско'86; Мата+Тошко=в.н.л. и пр.) сега има и по-фини татуировки :)
а и докато остареем-не бери грижа!то и зъбите ни ще опадат от този напрегнат живот,косата ни от химията,с която я третираме така че една набръчкана роза на задника не е проблем ;) а и ще избявам да се пека по прашки :roll:
Последна промяна Муцка на Сря Сеп 17, 2008 2:27 pm, променена общо 1 път
Изображение
откачените никой не ги закача
Муцка
Активен

Реклама:

Следваща

Назад към Само за жени, Мъже питат жени