Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

Реални сайтове за секс запознаства!

Вашите предложения относно сайта

Реални сайтове за секс запознаства!

Мнениеот glimmerman » Съб Мар 20, 2010 2:56 pm

Хей, другарчета, в тая готина говорилня тук, не е лошо и да се свърши малко работа! :) Какво имам предвид? Ами да вземем да направим един нормален сайт за запознанства, които са единствено и само с цел секс - неангажиращ. Крайно време е да се направи нещо такова, защото тези малоумни сайтчета като gepime, elmaz и тям подобни, пълни с недоносчета на по 12 години или с неориентирани дами и господа вече се изчепаха! Да се направи нещо такова, което да е платено (да изисква регистрация и такса) и там да членуват само хора, които са напълно наясно какво правят там!
glimmerman
Нов

Мнениеот Miss_Melly » Съб Мар 20, 2010 3:18 pm

Ами направи!Намери си хостинг,читав дизайнер,определи таксата и може да стане нещо!А и темата ти не е за този раздел,не знам дали въобще за тук,но все пак ще я оставя!
Miss_Melly

Мнениеот administrator » Съб Мар 20, 2010 3:44 pm

Идеята ти не е лоша.
Ти програмист ли си?
administrator
Форум администратор

Images: 11

Мнениеот Заек » Съб Мар 20, 2010 3:50 pm

glimmerman: и как ще се отсяват недоносчетата или неориентираните?
кандидатките са секс ще се интервюират от теб ли :lol: :lol: :lol:
Заек
Секс експерт

Мнениеот administrator » Съб Мар 20, 2010 4:40 pm

Щом намерим едно жиголо да ви интервюира.
Мъжете нямат нужда от интервюта.
administrator
Форум администратор

Images: 11

Re: Реални сайтове за секс запознаства!

Мнениеот jerryy » Съб Мар 20, 2010 6:12 pm

glimmerman написа:Хей, другарчета, в тая готина говорилня тук, не е лошо и да се свърши малко работа! :) Какво имам предвид? Ами да вземем да направим един нормален сайт за запознанства, които са единствено и само с цел секс - неангажиращ. Крайно време е да се направи нещо такова, защото тези малоумни сайтчета като gepime, elmaz и тям подобни, пълни с недоносчета на по 12 години или с неориентирани дами и господа вече се изчепаха! Да се направи нещо такова, което да е платено (да изисква регистрация и такса) и там да членуват само хора, които са напълно наясно какво правят там!
Пич, закъснял си-платени сайтове за запознанства и секс-връзки има доста вече. Даже и няколко български съм мяркала.
Така че-ориентирай се в друга ниша.
Аватар
jerryy
Гад неземна

Мнениеот glimmerman » Пон Мар 22, 2010 1:35 pm

Не не съм програмист, но имам много опит и връзки в проектирането и изработването на сайтове. А ДРУГАРЧЕ, за тебе , който питаш дали ще ги интервюирам аз - няма да съм аз, но кредитната карта, e-pay, paypal като платежно средство е достатъчно ситно сито, за да знаеш, че този, който се регистрира и си плаща е минимум на 18 години, а при сегашните условия, ще си плащат хора само сериозни и знаещи за какво иде реч!!!
glimmerman
Нов

Мнениеот glimmerman » Пон Мар 22, 2010 1:40 pm

jerryy, аз нямам никакви претенции относно печалбите от сайта. Предложих го, за да може да има едно такова ИСТИНСКО място. А ако можеш да помогнеш с конкретни сайтове - сподели ги с всички. Но, моля те, не ни препоръчвай елмаз, флиртче или тям подобни нефункционални сайтове, в които повечето са всичко друго, но не и търсещи нещо реално!
glimmerman
Нов

spoko

Мнениеот manoni_m » Сря Мар 24, 2010 7:07 pm

Ako si misli6 4e 6te nameri6 ne6to za 4ukane s taksi i forumi zana4i ima o6te da u4i6 za jivota i jenite :smt021
manoni_m
Нов

Re: spoko

Мнениеот vescho » Сря Мар 24, 2010 9:26 pm

manoni_m написа:Ako si misli6 4e 6te nameri6 ne6to za 4ukane s taksi i forumi zana4i ima o6te da u4i6 za jivota i jenite :smt021

NA KIрилица ако може пич!
Аватар
vescho
Супер Активен

Мнениеот vilyooo » Сря Апр 28, 2010 2:15 pm

В тая тарапана от сайтове за запознанства,по-добре направи нещо за продажба на перални 2-ра употреба!Ще е по-актуално от тфа дето си замислил! :-D

ИзображениеИзображение

И на 100 години да стана,100$ пак ще са си 100$
Аватар
vilyooo
Нов

Реклама:

Назад към Теми засягащи сайта