Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

Презервативи, размери???

Съвети и въпроси относно безопасния секс

Презервативи, размери???

Мнениеот carver-doone » Нед Авг 02, 2009 11:12 pm

Здравейте на всички! Имам един малък проблем. Какъвто и презерватив да си купя ми идва тесен, дори когато е разгънат докрай... Най-лошото идва от това, че поради дискомфорта и усещането за стегнатост ми се нарушава ерекцията. Пробвах дори презервативи със засилващ ефект, но ефект никакъв! Колкото и да търся различни видове кондоми, всички са с максимална ширина 58 мм. Приятелката ми е плашлива и въпреки че сме заедно от 6 месеца не иска да го правим без презерватив... Вече ми писна и незнам какво да правя. Моля, помогнете!
Аватар
carver-doone
Нов

Мнениеот Slunceto46 » Нед Авг 02, 2009 11:37 pm

Е на Тва му се вика ЗДРАВ КУР! :D Те не са ли на Буквени означения - S / M / L / XL.... Аз до колкото съм гледал по опаковките..... въпреки, че не ги ползвам от доста отдавна..., което пък си е моя грешка..!

А тя защо не иска БЕЗ..?
По-Добре Господар В Ада, Отколкото Слуга В Рая!
Аватар
Slunceto46
Активен

Мнениеот carver-doone » Нед Авг 02, 2009 11:53 pm

Slunceto46 написа:Е на Тва му се вика ЗДРАВ КУР! :D Те не са ли на Буквени означения - S / M / L / XL.... Аз до колкото съм гледал по опаковките..... въпреки, че не ги ползвам от доста отдавна..., което пък си е моя грешка..!

А тя защо не иска БЕЗ..?

Не са на букви (поне Дурекс). Пише само някви числа. А тя не иска да го прави без защото много я страх да не стане фал (въпреки че аз съм сигурен в себе си). Понякога и се чудя на акъла.. женска му работа. Незнам какво да правя - с презерватив омеква (направо ми изсинява където е ластиката от стегнато), тя пък не иска без.... Ужас! Няма ли да пуснат в производство "широки презервативи", както има широки дънки... :smt021
Аватар
carver-doone
Нов

Мнениеот bizzaro » Вто Ное 24, 2009 4:12 pm

Добро питане... жалко, че няма отговор. А проблемът си е реален. :evil:
bizzaro
Нов

Мнениеот jerryy » Вто Ное 24, 2009 4:18 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Съвет-преди акта викайте Кристо Явашев-да ви го опакова с найлонче-хем естетически издържано, хем по мярка, хем всичко опакова човека :mrgreen: :mrgreen:

пп сори, ама не се сдържах
Аватар
jerryy
Гад неземна

Re: Презервативи, размери???

Мнениеот vladeto_ » Вто Ное 24, 2009 9:56 pm

carver-doone написа:Здравейте на всички! Имам един малък проблем. Какъвто и презерватив да си купя ми идва тесен, дори когато е разгънат докрай... Най-лошото идва от това, че поради дискомфорта и усещането за стегнатост ми се нарушава ерекцията. Пробвах дори презервативи със засилващ ефект, но ефект никакъв! Колкото и да търся различни видове кондоми, всички са с максимална ширина 58 мм.

Станахме двама :oops: и аз имам същия проблем,ако някой има идея да я сподели :)
Аватар
vladeto_
МецаН

Мнениеот jerryy » Вто Ное 24, 2009 10:06 pm

...режи 50 санта...режииии казах! :mrgreen:
Аватар
jerryy
Гад неземна

Мнениеот vladeto_ » Вто Ное 24, 2009 10:17 pm

:lol: Абе не става въпрос за дължината а за дебелината :oops: след по-продължителен акт е направо ужас...
Аватар
vladeto_
МецаН

Мнениеот jerryy » Вто Ное 24, 2009 10:28 pm

vladeto_ написа::lol: Абе не става въпрос за дължината а за дебелината :oops: след по-продължителен акт е направо ужас...
Ааа, не било за Хи-то, а за Фи-то сте говорили-яснооо. Ми тогава пак така-режи десет в диаметър, режиии... :mrgreen:
Аватар
jerryy
Гад неземна

Мнениеот vladeto_ » Вто Ное 24, 2009 10:31 pm

Ааа смешно ти е на теб,ама аз заради това почти не съм практикувал анален секс,впрочем само един път съм го правил.Ма това е за друга тема :wink:
Аватар
vladeto_
МецаН

Мнениеот jerryy » Вто Ное 24, 2009 10:34 pm

vladeto_ написа:Ааа смешно ти е на теб,ама аз заради това почти не съм практикувал анален секс,впрочем само един път съм го правил.Ма това е за друга тема :wink:
Абе да ти кажа честно не си попаднал на дашна женица не си цъкал заветния анален секс....не е до фи-то. Иначе ако всички жени бяха като мен и с дебелината на молив да е пак щяхте да сте на сухо анално :mrgreen: ...и да си мислите, че ви е мнооого дебел :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
jerryy
Гад неземна

Мнениеот vladeto_ » Вто Ное 24, 2009 10:42 pm

Е затова има такива като Милена и Александра :lol: тях не ги е за фи-то въпроса е да има "анализ" :lol:
Аватар
vladeto_
МецаН

Мнениеот Libertine » Вто Сеп 28, 2010 12:51 am

LifeStyles са големи и удобни. Препоръчвам.
Аватар
Libertine
Нов

Мнениеот Lola » Вто Сеп 28, 2010 9:46 am

Мда, и в наше село те са предпочитани, ма нещо изчезнаха по едно време. Иначе бяха най-големите т.е. нормалните. По-разтегливички са, докато другите ги правят за износ в Китай да не се множат китайците. Изобщо в БГ капутите са ню-ню и почти на никого не вършат работа. Крайно време е да се уреди нещо по вноса на по-човешки размери.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот Gytha Ogg » Сря Окт 27, 2010 7:43 pm

Хора, помагайте. И ние имаме такъв проблем... Дурекс са ни тесни... Търсих и в секс магазините, но в повечето не предлагат!!!
Just let me taste the sky...
Gytha Ogg
Нов

Мнениеот dedo » Пет Дек 03, 2010 9:01 am

Lola, не си права за БГ капутняците.
Имаше едни с бяла опаковка и сини надписчета под наклон (така и не ги прочетох) дето ги бяха направили както трябва - хем широки, хем и дълги.

Инак лайфстайл имаха по едно време една спортна ли беше, каква серия дето калъпа им се беше пораздул и имаха и правилни размери, а сега и те с тяхното XL се майтапят.

А за дурекс, ко да кажа .. май в БГ няма големи размери... дали заради някво там проучване за средния размер на българския потребител. Но в наша страна-съседка има и от прочутия XXL размер и върши работа.
Аватар
dedo
Приятел на форума

Мнениеот xerxes » Пет Дек 03, 2010 2:36 pm

с капут се губи всякакъв кеф бе.кви са тия жени дето не дават без капут и то след 6 месеца.Не търси презервативи,смяняй жената :lol:
xerxes
Секс експерт

Мнениеот Skille7 » Съб Дек 25, 2010 11:49 pm

http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=122&products_id=3968

Аз съм купувала такива и са доста големи но това е относително... :roll:
Аватар
Skille7
Секс експерт

Мнениеот myboo » Пет Дек 31, 2010 11:49 am

да, тия са сравнително добри и вършат работа по предназначение
Аватар
myboo
Нов

Мнениеот Kafe » Чет Окт 27, 2011 2:01 pm

Има ли някой с алергия към презервативите? :?

http://doctoronline.bg/articles/5775
Kafe
Нов

Мнениеот Urban_maN » Пет Апр 13, 2012 3:32 pm

Аз,вродена,не слагам такива работи,факт е и че не спя с някви кифли,за по вечер,но за смтка на това,редовни иследвания,и 2 гъбични инфекции лекувани.Всеки си носи сам краста,имам същия проблем като момчетата,и за тва и не се мъча.

Няма момиче което да не дава без презерватив,има момче което не знае как да си поиска.Просто смени тактиката,прависе на разсеян,лека полека,чакай да ти се моли,ако смяташ че няма шанс,винаги има,просто подходи по различен начин,и бавно,опипвай от къде ще поддаде,няма железни,всеки му се чука.
Tfink Before Talk,Tfink Before Do.
Urban_maN
Нов

Реклама:

Назад към Безопасен секс