Slunceto46 написа:Е на Тва му се вика ЗДРАВ КУР!Те не са ли на Буквени означения - S / M / L / XL.... Аз до колкото съм гледал по опаковките..... въпреки, че не ги ползвам от доста отдавна..., което пък си е моя грешка..!
А тя защо не иска БЕЗ..?

carver-doone написа:Здравейте на всички! Имам един малък проблем. Какъвто и презерватив да си купя ми идва тесен, дори когато е разгънат докрай... Най-лошото идва от това, че поради дискомфорта и усещането за стегнатост ми се нарушава ерекцията. Пробвах дори презервативи със засилващ ефект, но ефект никакъв! Колкото и да търся различни видове кондоми, всички са с максимална ширина 58 мм.
Ааа, не било за Хи-то, а за Фи-то сте говорили-яснооо. Ми тогава пак така-режи десет в диаметър, режиии...vladeto_ написа::lol: Абе не става въпрос за дължината а за дебелинатаслед по-продължителен акт е направо ужас...
Абе да ти кажа честно не си попаднал на дашна женица не си цъкал заветния анален секс....не е до фи-то. Иначе ако всички жени бяха като мен и с дебелината на молив да е пак щяхте да сте на сухо аналноvladeto_ написа:Ааа смешно ти е на теб,ама аз заради това почти не съм практикувал анален секс,впрочем само един път съм го правил.Ма това е за друга тема
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта