Чат     Еротични снимки     Секс игри     Еротика     Кама-сутра     Хороскопа за днес     Статии
Може да публикувате нова тема без регистрация, ако сте над 18 години.

Реклама от AdXpansion

Сперма...

Болести предавани по полов път и тяхната превенция.

Сперма...

Мнениеот benii_87 » Чет Май 28, 2009 5:57 pm

Извинявам се предварително ако някой се погнуси от темата!Някой може ли да обясни по-подробно какъв е риска за заразяване с болести чрез гълтане на сперма.Кои са тези болести?Спинът влиза ли в това число?Има ли опасност ако мъжа е заразен с спин болеста да се пренесе на мен след като съм глътнала спермата :oops: :oops: :oops:
benii_87
Нов

Мнениеот silvy » Пет Май 29, 2009 8:36 am

Разбира се,че може да хванеш СПИН при гълтане на сперма
Аватар
silvy
Напреднал

Re: Сперма...

Мнениеот mi6ka » Пон Юни 22, 2009 8:18 pm

benii_87 написа:Извинявам се предварително ако някой се погнуси от темата!Някой може ли да обясни по-подробно какъв е риска за заразяване с болести чрез гълтане на сперма.Кои са тези болести?Спинът влиза ли в това число?Има ли опасност ако мъжа е заразен с спин болеста да се пренесе на мен след като съм глътнала спермата :oops: :oops: :oops:

sumnqvam se moje6 da hvane6 SPIN taka,pone ne e tolkova lesno.Sifilis i hlamidiq moje6,dori i da ne gulta6.
Аватар
mi6ka
Нов

Re: Сперма...

Мнениеот Динева » Пон Юни 29, 2009 9:44 pm

Ето и трето различно мнение---> Можеш да хванеш всичко чрез гълтане на сперма!!!
Аватар
Динева
Изкусителка

Мнениеот peterco » Съб Окт 03, 2009 7:40 am

Даамм можеш и нежелана бременност и комари... Ако не знаеш партньора ти дали е болен сложи му кондомчето! Все пак има и болници, направете си по едно тестче и се боцкайте после без да се притеснявате.
Аватар
peterco
Нов

Мнениеот St0qn » Нед Мар 14, 2010 11:58 am

До колкото съм учил (биолог съм) чрез семеипразване в устната кухина не се хваща спин от заразена сперма, но ако попадне в окото тогава става лошо.При анален секс също няма опастност. 8)
St0qn
Нов

Мнениеот Lola » Нед Мар 14, 2010 12:02 pm

Не знам какъв биолог си, но точно при анален има риск. Защо мислиш повечето заразени са хомосексуалисти? При проникване на място, несъздадено специално за това, се образуват микроскопични цепнатинки в лигавицата, през които може да навлезе вирус, който е още по-микроскопичен. Така че не давайте невярна информация ако не искате да сте отговорни за нечие заразяване.
Аватар
Lola
Sex Forum VIP

Мнениеот igra » Нед Мар 14, 2010 1:50 pm

Хайде да допълня Лола. В устата е същата история. При най-малкото нараняване на лигавицата, наличие на афта, може също да се заразиш. Така че умната все пак:wink:
Аватар
igra
Секс експерт

Мнениеот MiMoZzzKa » Пон Мар 15, 2010 7:21 pm

Макар и много рядко Синдрома на придобитата имунна недостатъчност може да хванеш и чрез целувка ако преносителят страда от кървене на венците или ранички, като вирусът се пренася от кръвта, а не от слюнката.
Аватар
MiMoZzzKa
Супер Активен

Мнениеот avv312 » Сря Апр 20, 2011 4:58 pm

Да можеш дахванеш СПИН мен ако питаш по-добре си направи изследване :cry: :cry:
Знаете ли какво е общото между влакче на ужасите и мъжки полов орган? И при двата дължината е само за да всява страх и ужас, но и при двете важното е като се качиш какво ще преживееш!
Аватар
avv312
Нов

Реклама:

Назад към Интимни болести, Полови проблеми, Бременна ли съм?